Over Ons

coffeeHD Automotive is een jong en ambitieus autobedrijf dat bekend staat om haar exclusieve aanbod aan automobielen uit het midden en luxere segment. Denk hierbij aan jonge occasions van vooral Duitse premium merken zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz en Volkswagen.
Gedreven door onze passie voor luxe automobielen en met oog voor kwaliteit doen wij onze uiterste best om u te voorzien van uw droomauto. Kwaliteit, eerlijkheid en de wensen van onze klanten staan bij ons te allen tijde centraal.

Onze auto’s worden uitsluitend geleverd met kloppende kilometerstanden en zijn altijd voorzien van een Nationale Autopas.

Uiteraard bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw auto af te laten leveren met een passend garantiepakket. Met de garantiepakketten van Autotrust bieden wij onze klanten zekerheid op occasions, zodat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan. Daarnaast behoort financiering van uw nieuwe aankoop ook tot de mogelijkheden,  zowel voor de zakelijke als particuliere klant.

Kortom; bent u op zoek naar uw toekomstige auto? Kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen bij ons onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

U bent van harte welkom!